Advocaten

Mr. Harry Oomen

Is sinds 1992 werkzaam in de advocatuur. In de periode 1994 tot 1995 is Harry werkzaam geweest als belastingadviseur/fiscalist. Harry is vijftien jaar werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland, waarvan 10 jaar als partner. (lees meer)

Lees meer

Mr. Erik Sweep

Is sinds 1999 werkzaam in de advocatuur. Erik is 11 jaar werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland, waarvan een aantal jaren verbonden als partner. Erik is medeoprichter van het kantoor Oomen & Sweep Advocaten. (lees meer)

Lees meer

Mr. Lucas Koning

Is sinds 1998 werkzaam in de advocatuur. Lucas is vijftien jaar werkzaam geweest bij één van de grotere advocatenkantoren uit de Randstad, waarvan 7 jaar als partner. Sinds 2013 versterkt Lucas als partner het team van Oomen & Sweep Advocaten. (lees meer)

Lees meer

Mr. Marco Gerritsen

Is in 1994 beëdigd tot advocaat. Hij is zesentwintig jaar werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland, waarvan 20 jaar als partner. Marco is een gedreven en veelzijdig advocaat. In zijn werk richt hij zich op (lees meer).

Lees meer

Mr. Hendrik Jan Bos

Is sinds 1989 advocaat. Hij heeft na een economische opleiding Nederlands recht gestudeerd. Gedurende zijn studie heeft hij 6 maanden bij Allianz Verschicherungen in Berlijn, Duitsland gewerkt. Van 1994 tot 1997 heeft hij een uitstapje uit (lees meer)

Lees meer

Mr. Igor Denninger

Is sinds 2006 werkzaam in de advocatuur. In de periode 2005 tot 2010 is Igor werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Sinds 2010 is Igor werkzaam bij Oomen & Sweep Advocaten en sinds 2018 als partner. (lees meer)

Lees meer

Mr. Marten Folkeringa

Is sinds 2001 werkzaam in de advocatuur. Marten is zijn loopbaan in de advocatuur begonnen bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland.
Na 8 jaren in de advocatuur is hij bij een internationaal opererend (lees meer)

Lees meer

Mr. Patrick Dijkstra

Is sinds 2013 onder meer werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Patrick voert een civielrechtelijke praktijk. Hij houdt zich daarbinnen met name bezig met het adviseren (lees meer)

Lees meer

Mr. Daphne Hulsewé

Is sinds 2000 advocaat. Daarvoor studeerde zij Nederlands en Internationaal recht aan de Universiteit Groningen en deed een post doctorale opleiding aan McGill University Montréal (Canada) op het gebied (lees meer)

Lees meer

Mr. Roger Kroes

Is in 2002 beëdigd tot advocaat en is ruim 17 jaar werkzaam geweest bij Bos & Partners Advocaten dat op 1 juli 2020 is gefuseerd met Oomen & Sweep Advocaten. Zijn specialisaties liggen (lees meer)

Lees meer