Advocaten

Mr. Harry Oomen

Is sinds 1992 werkzaam in de advocatuur. In de periode 1994 tot 1995 is Harry werkzaam geweest als belastingadviseur/fiscalist. Harry is vijftien jaar werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland, waarvan 10 jaar als partner.

Lees meer

Mr. Erik Sweep

Is sinds 1999 werkzaam in de advocatuur. Erik is 11 jaar werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland, waarvan een aantal jaren verbonden als partner. Erik is medeoprichter van het kantoor Oomen & Sweep Advocaten.

Lees meer

Mr. Lucas Koning

Is sinds 1998 werkzaam in de advocatuur. Lucas is vijftien jaar werkzaam geweest bij één van de grotere advocatenkantoren uit de Randstad, waarvan 7 jaar als partner. Sinds 2013 versterkt Lucas als partner het team van Oomen & Sweep Advocaten.

Lees meer

Mr. Igor Denninger

Is sinds 2006 werkzaam in de advocatuur. In de periode 2005 tot 2010 is Igor werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Sinds 2010 is Igor werkzaam bij Oomen & Sweep Advocaten en sinds 2018 als partner.

Lees meer

Mr. Bob Brauers

Is sinds 2011 werkzaam in de advocatuur. Tijdens en na zijn studie is Bob werkzaam geweest als griffier bij de rechtbank Amsterdam voor zowel de handelsunit als de insolventiekamer van de sector civiel. In 2008 is hij als juridisch medewerker aangesteld bij …

Lees meer

Mr. Marten Folkeringa

Is sinds 2001 werkzaam in de advocatuur. Marten is zijn loopbaan in de advocatuur begonnen bij een van de grotere advocatenkantoren van Nederland.
Na 8 jaren in de advocatuur is hij bij een internationaal opererend …

Lees meer

Mr. Wouter Steenhuisen

Is sinds 1998 werkzaam in de advocatuur, waarvan 10 jaar bij één van de grotere kantoren in het arrondissement Noord-Holland. Zijn specialisatie ligt op het terrein van het insolventierecht. Sinds zijn start in de advocatuur is Wouter in meer dan 250 …

Lees meer