Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een veelomvattend begrip. Eigenlijk dekt dit begrip alle juridische aspecten waarmee een onderneming of ondernemer te maken kan krijgen, en dat is nogal wat. Denk bijvoorbeeld aan geschillen tussen ondernemers, zoals aandeelhouders of bestuurders die niet meer door één deur kunnen. Of aan de relatie met klanten of leveranciers van de onderneming, of de financiële huishouding van de onderneming.

Juist in het ondernemingsrecht heb je als advocaat een heldere strategie en een ‘bird’s-eye view’ nodig om goed tot je recht te komen, het gaat vaak om het bereiken van oplossingen voor de lange termijn. Uiteraard putten wij daarbij uit onze jarenlange ervaring. Maar vooral ook putten wij uit een keur aan specialisaties die onze advocaten hebben: die vele specialisaties geven ons de ‘bird’s-eye view’. En waar wij kennis van andere adviseurs (zoals notarissen, accountants of fiscalisten) nodig hebben, maken wij natuurlijk gebruik van ons netwerk om de ‘view’ nog breder te maken.

Kortom, wij staan veel ondernemingen en de ondernemers bij, of het nu gaat om de structuur van de onderneming en de positie van alle betrokkenen daarbij, of om de dagelijkse bedrijfsvoering. Heeft u vragen op het gebied van ondernemingsrecht? Bel ons even, wij zijn u graag van dienst.

Contact ons